MC, jänkare och italiensk blåsorkester!

Det blev en sen middag i eftermiddagssolen och jag hade tänkt tanken att det skulle vara skönt med en liten "vila-på-middagen"!  Då ville min man ut med hojen! Vi drog in mot Umeå med förhoppning att det skulle vara cruising på Gammlia. Vi kom dit vid 19.30 och där var det massor med folk! Underbara gamla jänkare, motorcyklar, mopeder och två Vännäsbussar!

Ja, alla de 80 italienare som gästar Vännäs var på Gammlia och hade en konsert! Banda Musicale Margherita, en blåsorkester i alla åldrar! De spelade nästan en timmer och det hann bli lite kyligt. De spelar i Johanneskyrkan på fredagkväll, där även Johanneskören medverkar. På lördagkvällen får vi höra dem på konserten i Stenbrottet

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.