Balans i livet!

Skrev en blogg i morse, men tryckte på fel knapp och "det blidde inget" mer än en rubrik! Gör nu ett nytt försök under tiden disk- och tvättmaskin och micron gör sitt jobb! Vi har också hunnit hämta hem husvagnen från sommarparkeringen och den står nu som gäststuga på gårdsplanen.

Igårkväll var det "After-Work med surströmming" på Vännäs Hotell. Det var en mängd trevliga människor som samlades runt den norrländska national-rätten, allsång med Gun Renman och Anders Östman och presentation av Centerpartiets fullmäktigekandidater. Det som gladde mig speciellt var att många av kandidaterna hade tagit med sig sin andra hälft make/maka och ett helt gäng med barn! Det är ofta som dessa får stå tillbaka när den ene i familjen är engagerad i föreningsliv och politik. Man ska bara: prata, ringa, mejla eller måste bara….!!!! Den vuxne i familjen får ofta ta ett större ansvar därhemma med maten eller barnen för att den andre ska kunna fullgöra sina plikter. 

Därför gladde jag mig när jag läste Maria Kristofferssons veckodagbok där hon slutar med att beskriva hur ljusen var tända och maten på bordet när hon kom hem i fredags från en intensiv kommunalrådsvecka!

Nu går vi in i en intensiv valspurt! Glöm inte att leva vardagssliv mellan uppdragen! Tänd ljus för varandra och krama dina barn och din andra hälft! Vi behöver dem nu och framförallt efter valet!

Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar

  1. Hans-Inge Smetana

    Du har så rätt Margareta. Ger man politiken lillfingret så tar den hela handen. Så det är viktigt att man hittar begränsningar. Låter som jag är bra på det men långt därifrån. Har du nåt knep?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.