Tänk att allt fungrar!

Eftersom jag är kretsordförande för Centerpartiet här i Vännäs, så har man ju ett speciellt ansvar för att saker och ting ska fungera ett sånt här år, när det är valår. Det är många pusselbitar som ska falla på plats, det är många deadlines som ska hållas, men tack och lov är vi många som jobbar ihop. En del personer har erfarenhet från många fler valrörelser än vad jag har.

Idag kom så vårt partis valsedlar ut till alla hushåll i Vännäs! Jag blir så imponerad av att det fungerat återigen! Först har vi haft allt arbete med att få fram alla kandidater, vilket har varit en process som började i november 2009. I april skulle listan in till länsstyrelsen.  Sen började arbetet med valplattformen och fotografering, vilket inte är det lättaste att få så många som möjligt samlade vid ETT tillfälle! Sen tryckning av den fantastiskt fina vaförsändelsen under sommaren och i augusti samlades vi ett 20-tal för att läggai valsedlar i 4000 ex! Nu har även Posten gjort sitt! Men  de har ju få fått betalt för att göra sitt jobb! Jag hoppas att många av mottagarna av vår fina valförsändelse tar del av den!

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.