Livets vatten

Vi gör många val i livet. Nu står vi mitt i en valrörelse som verkar bli mycket spännande! Man orkar inte lyssna på allt och se alla debatter, men jag beundrar media som håller spänningen uppe för oss läsare/lyssnare. Var och varannan dag kommer nya opinionsmätningar som håller spänningen vid liv. Fast visst är det så att Alliansen ligger bra till för ytterligare en regeringsperiod! Det skulle vara jättebra om de fick fortsätta att genomföra sin politik. Det finns mycket som är bra i den borgerliga politiken (om än inte allt) liksom att allt inte är dåligt i den röd-gröna, det finns guldkorn där också!

Apropå val i livet!

När jag handlar ser man ju hur andra handlar. Man ser om de har tänkt äta Taccos eller om de ska ha filmkväll med Coca-cola och chips! Ikväll träffade jag en ung och välbyggd man från mitt grannskap. Han hade handlat 4 stora coca-cola light och jag kommenterade det med att det verkar inte så klokt och nyttigt att bära hem denna dryck när vi har så fantastiskt bra vatten från Önskanäs!

I vår familj har vi slutat med att köpa dryck på flaska. Vi har köpt en sodastrimer och porlar vårt eget vatten och smaksätter med egentillverkad svartvinbärsjuice, senare blir det nog äppeljuice. Vi tycker det är bekvämt och  miljövänligt.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.