Min Resa

Veckan som varit

Denna vecka har jag hunnit med lunchpromenader, fyra dagar av fem möjliga (den femte lunchen körde jag ett träningspass). Totalt 1,2 mil har jag gått under lunchen. 🙂

Helgen har varit aktiv med bad på lördagen med dottern. Har träningsvärk i rumpan idag. Det är "bra" träning att gå upp för trappor och åka vattenrutchbana, för att på en gång gå upp igen. Då det inte är några köer är det riktigt jobbigt.

Söndagen var inte lika aktiv som lördagen. Men det är bra träning att gå brevid en tjej som håller på att lära sig att cykla… Ju fortare hon cyklar desto lättare håller hon balansen, så det var bara att hänga på. 🙂 Sedan var det dottern som stod för träningen denna dag. Gymnastikuppvisning och simträning – livräddning. Det är fantastiskt roligt att se hur duktiga alla barn och ungdomar är och hur roligt de tycker att det är. Sedan vill jag ge en extra applåd till alla aktiva som ser till att våra barn har aktiviteter att gå till.

Slarvade med lunchen på fredagen och det slog direkt på eftermiddagen med ett sötsug som heter duga. Slirade lite i helgen, mer än jag tänkt. Popcorn på fredagkvällen och lite mer godis än tänkt på lördagen. Men det är bara att ta nya tag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.