Ultrarapid tarmmuskel-utopi, eller va?

Nu är jag lika trött som Jonas Gardell’s ringmuskel!

Planen var igår att efter en skön avkopplande dusch med mitt inte så varma vatten, att snabbt krypa ner i sängen och få sisådär sex timmar sömn för att vara pigg, framåt och alert på jobbet. Men efter en och en halvtimma med misslyckade försök att försätta min kropp i trans klev jag upp för att dricka lite vatten. Såg då min nya bok som låg frestande på mitt nattduksbord och ropade "läs mig, läs mig!" och beslöt mig för att läsa mig till sömns. Detta var från min sida otroligt korkat då jag inte kunde sluta läsa förräns boken var utläst. Sneglade på klockan som – yyyl –  hunnit bli fyra på morgonen!
Dock var jag kusligt trött men vågade inte lägga mig i sängen med risk för att inte vakna i tid till jobbet så jag kokade fem koppar kaffe och brände skivor tills första alarmet gick halv sex.

Hela dagen har gått i ultrarapid och när jag äntligen fick stämpla ut möttes jag av sommarens första värmebölja. Observera att jag då klätt mig efter den tidiga kalla morgonluften och höll på rasa ner i rickleån av värmeslag. Sprang in på kooperativet för att handla viktig proviant inför helgen (läs : cigaretter och chips) och sedan en snabbis på alkobutiken för att komplettera helgprovianten (läs : vin, vodka & vodkablandad alkoläsk).

Måste tydligen fått värmeknäpp då jag frenetiskt vinkade åt sidan glassbilen och köpte ett maxipack Mormors favoriter, fan jag som inte ens gillar glass…

Hade tänkt avrunda denna horribla dag med att njuta av lite balkongutopi men drömmen sprack när jag inte bara observerade äckliga skalbaggar på räcket utan en, två TRE getingar! Får ägna denna varma soliga dag med att leta fram ett sabla inbetalningskvitto så IT-kontoret slutar trakassera mig.

Detta var alltså mitt första obskyra blogginlägg, måtte jag hålla denna blogg vid liv (min första blogg från -06 har jag glömt bort lösenordet till).

/Eder Minnalainen

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.