Irländska byrackor och kranvatten

Fantastiskt hur kan man kan känna sig som en ny människa bara genom att sova några timmar! Och kranvattnet var det godaste jag druckit efter Kaznacheyskaya vodka. Känner mig däremot smått rastlös, vad göra? Påbörja läsningen av en ny bok kanske. Har en hel del böcker som pockar på min uppmärksamhet. Har pinsamt nog nästan inte läst något de senaste månaderna pga arbetsbörda från skola och dylik. Men nu ska plöja igenom minst femtio böcker under sommaren!  Funderar på att läsa Elias Canetti "Förbländningen" eller min kära bok om Cú Chulainn som jag bara trånande har tittat på men aldrig haft tid att läsa. Till alla imbeciller som läser detta och tänker "Vem/Vad är Cú Chulainn?" kan skämmas och googla efter första bästa wikipedialänk eller nåt. Suck, jag och min svenskalärare var de enda på min skola som visste vem han är. Tur man har hela Irland som vet vem han är.

Har sålt min studentpresent till min brors fru. Det var en sony ericsson w715 och den var för tok alldeles för avancerad/flashig/dyr för lilla mig och därför passar jag vidare den. Sen går det emot mina principer att kassera något (läs : min nuvarande telefon) som fortfarande fungerar alldeles utmärkt bara för att man är "less" eller vill ha nåt som är "bättre". Exempel är väl alla uttråkade kvinnor som kastar ut hela sin inredning och köper nåt enbart för att "förnya" och skiter i att saker och ting fortfarande går att använda.

Argh, inte starta meningslösa diskussioner med mig själv, all min tid till att läsa försvinner. Börjar bli okristligt hungrig också, ska krubba och halsa kaffe sedan arbeta.

/Eder Minnalainen

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.