Alkohol, gå och häng dig!

Det är så jävla respektlöst av folk att ringa och skicka sms mitt i natten när man talat om att man arbetar hela helgen. Eller tror dom att man rentav ska bli glada av att vakna med frågan "Hej X undrar om du har nån alkohol att sälja, X betalar det du vill om du har något". Grrrrr! Jag behöver min sömn om jag ska orka med och fungera på arbetet, inte fan vill jag vakna mitt i natten för att sälja nån halvfull vinbox för nån hundralapp. Skickade ett kryddigt sms nu på lunchen åt vederbörande person, kommer garanterat att inte få nån ursäkt, och sen kommer personen att baktala mig och säga att jag är en surfitta eller nåt sånt.

Sen är jag allmänt less på folk som enbart hör av sig när dom dricker alkohol. Enda gången de tordes fråga om man vill hitta på nåt eller umgås är när dom ska dricka eller har alkohol i sig, vad sänder det ut för signaler? Alkoholism, eller social inkompetens? Jag vet inte, det enda jag vet är att jag inte har någon lust att dricka måndagar/torsdagar/söndagar om det inte är "något som händer".
 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.