Lady Gaga på skithuset

Satt på morsans toalett och klossade och försökte fördriva tiden med att läsa nån av tidskrifterna som fanns tillgängligt och valde den näst värsta tidningen, tror den heter Klick! Ja, helt värdelös faktiskt, en massa bilder på kändisar som "är som vi", och då petar dom sig i näsan eller visar sin stjärtskåra offentligt. Hurra! Gwen Stefani har en stjärtskåra som dyker upp när hon har byxorna på halvstång, nu kanske jag slipper mina utseendekomplex. Åter till saken. Satt och slötittade på dom där "Kändisarna-är-precis-som-vi" bilderna och såg en på Lady Gaga med titeln "..24 åriga klädkonstnären"

What?

Nu är jag förvisso inte bruden med koll på "det senaste" eller på kändisnamn eller den som håller reda på vem den kändisen är gift med/har spytt på/har knarkat tillsammans med. Jag brukar se ut som ett efterblivet troll när jag hör namn som Miley Cyrus*.

Off topic, tillbaka till Lady Gaga och hennes "klädkonstnär" fasoner. Rätta mig om jag har fel: är inte Lady Gaga musiker? Eller är hon i grund "klädkonstnär" och har sjungandets som extraknäck? Begriper ingenting. Eller försöker alla dessa musiker bli tagna på allvar och få respektabla yrken som "författare" eller "konstnär"?

När jag blir stor, alkoholiserad och arbetslös ska jag minsann ha statsministerposten som extraknäck!

 

* = namnet tog jag från Klick’s horoskop, hon var tydligen skyttens – samma stjärntecken som jag. Har inte den blekaste vem hon är. Mitt intryck av henne var att hon såg härjad och vidrigt "rockig" med skinnjacka. Usch.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.