Sommartider, nej nej!

Varför sommaren är en lång jävla plåga enligt mig:

# Luften inomhus står stilla/är kvav. Vi lever på 2000-talet med androidmobiler, trådlös uppkoppling och självgående gräsklippare  men när det kommer till fungerande ventilationer har utvecklingen stått stilla sen typ 1970.

# Värmen. Behövs det skriva något mer? Krävs en sån jävla anpassning att klara av att vistas utomhus som solhattar, tunna kläder, solskyddsfaktor så man inte får cancer, vattenflaska som man inte blir dehydrerad och kollapsar et cetera.

# Alla insekter! När ska dom uppfinna något som skrämmer bort spindlar och getingar? Det finns myggljus, hur pass avancerat kan det vara att utveckla det? Iallafall så är alla dessa vidriga kryp det som är minst attraktivt med sommaren. Vill man grilla någon kväll så ser alla deltagare ut som uppsvällda freaks efter någon timma.

# Samhället går i ultrarapid. Affärer, bibliotek, vårdcentraler, lönekontor, "valfritt-adminstrativ-verksamhet" går på semester och det är i princip omöjligt att få något gjort, få hjälp med något.

# Småfeta håriga gubbar tycker det är socialt acceptabelt att gå utan tröja när dom handlar. Nej, det är det inte. Jag har ingen lust att se hur mycket hår du har på din bringa eller känna hur länge sen det var du använde deo. Man borde införa en regel som förbjuder folk att gå topless. Vissa tar "illa vid sig" när tjejer går topless, men vissa män har minst lika stora bröst om jag får uttala mig.

# Alla gräsklippare som på undermetvetet kosmiskt sätt startar samtidigt alldeles för tidigt på morgonen.

# Tvånget att vara solbränd vid slutet på sommaren. Något som för mig aldrig lyckats med pga arbete och för lite privat tid.

Vad som är relativt okej med sommaren enligt mig:

# Enda tiden på året det är späckat med aktiviteter som festivaler, konserter, marknader.

# Åska. Vansinnigt vackert, jag är inte rädd för åskan men jag respekterar den.

# Det är mer socialt accepterat att dricka mitt i veckan under sommaren.

# Man kan cykla.

…kommer fan inte på något annat, haha! Nej jag gillar höst och vinter mer.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.