Tankspridd tékokerska

Det är verkligen tur man är ägare till en präktig tekanna som visslar när den är varm. Annars hade jag haft en eldsvåda i köket för länge sedan. Jag är den tankspridda typen som bestämmer mig för att koka ägg och går sen och kollar mailen "en snabbis" för att två timmar senare hitta en skålhet kastrull utan vatten med två granatkastar-ägg…

Fast helt säkert är det inte med den präktiga tekannan, jag är ju sedan födseln gravt hörselskadad så ibland kan jag sitta och sortera mina böcker och hela tiden irritera mig  på vad det är för konstigt ljud jag hör för hela tiden men efter en halvtimma komma på att, visst fan, höll inte jag på att koka té?

Suck, skulle illustrera en tékopp till inlägget men slutade med att rita en hel bild.
Gjord på paint med en datamus av mig. Ja det ska föreställa mig, har fått grymt långt hår. Får nog rita en ny bloggbanner snart…

 

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.