Poppiga färgdetaljer till mitt hem

Tra la la, beställt lite fina inredningsdetaljer till min lägenhet, tra la la får lön vid midnatt tra la la är jättelycklig tra la la

 


Två stycken gula tallrikar från Koizol 40:-/st

 


Två stycken fåglar på krok, 135:-


En hållare för tépåsen i tjusig gul färg, 35:-
 


Två stycken fjärilskrokar från Pluto produkter, 75:-/st


En kylskåpsmagnet med en Nina Hemingsson-stripp.
(hon är bara så fantastisk bra, har hennes bok Jag är din flickvän nu)

 

Dom gula och gröna sakerna ska jag ha i mitt kök som går i dessa två fräscha färger. Just nu är jag på jakt efter två lite stabilare pinnstolar (då mina nuvarande är rätt så rangliga) som jag vill måla om i en grön äppelfärg. Jag vill ha sommar året om i mitt kök. Dom söta krokarna med fåglar ska jag antingen ha i hallen eller i sovrummet, jag får se när jag väl har dom i hemmets vrå. Och lilla Nina Hemingsson får förgylla mitt kylskåp, jag kan behöva ha nåt att skratta åt när jag upptäcker att osten har gröna fläckar eller mjölken klumpar. Jag ville beställa så mycket mer men jag måste lägga band på min shoppaholic-gen. Men jag spanade in snygga lego-bestick, ett ihopvikbart durkslag/skärbräda (finurligt!) och ett set med köksredskap i poppiga färger som man kan lägga på bordet utan att "den kletiga delen" vidrör bordsskivan (också finurligt!). Sen hade hemsidan ett galet snyggt randigt nyckelskåp i färgglada färger. Ack. Färg gör mig verkligen lycklig. Det överfår mitt förstånd hur folk kan leva i svart-vit-gråa hem.

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Nilla

    Synd att det är lite sent för säsongen annars hade vi ju kunnat dra på auktion! Stulit mammas kombi, packat en picnic korg och fyllt bilen med fina auktionsfynd! Vi får boka in en träff nästa sommar 😉

  2. Minna Toivanen

    Svar till Nilla (2010-09-27 07:59)
    Jaaa, jag ville fara flera gånger på auktion men alla hålls ju utanför kommunen och cykla känns inte särskilt attraktivt.
    Picnickorg lät fint! Hoppas sommaren kommer fort ^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.