Improviserade orena tankar

Från ingenstans kom ett enormt sug efter att gå och se på teater. Allra helst skulle jag vilja se föreställningen som Norrlandsoperan visar nu, Orena tankar vars affisch verkligen drar uppmärksamheten till sig.

Jag saxar information om Orena Tankar från Norrlandsoperan’s hemsida:

”Om kropp, behov och leklust.
Om fria tankar och ett roligare liv.
Om människan och universums storhet och kraften i lusten att skapa och förändra.
Ett gränslöst näste för mitt ego att leka med likvärdiga syndare, ett Paradis.”
– Dorte Olesen


"I Orena tankar undersöker koreografen Dorte Olesen, tillsammans med fem dansare, vad som rör sig i huvudet på vuxna människor. Hon tar med publiken på ett äventyr i det undermedvetna. Med näbbar och klor försvarar hon rätten till fria tankar och stora känslor".

Fast jag måste ragga upp någons om vill gå och se den med mig, att gå själv känndes lite…trist.
Och sen vill jag se improteater igen! Har sett två föreställningar tidigare och fler får det gärna bli. För den som inte vet är improteater i-m-p-r-o-v-i-s-a-t-i-o-n-s-t-e-a-t-e-r och kriminellt roligt. Jag saxar från hemsidan (igen) "Skuggteaterns Improshow suddar ut gränserna mellan publik och skådespelare och lockar fram det spontana och ohämmade skrattet. Vi utlovar fantastisk, improviserad och oförutsägbar underhållning där publiken får vara med och bestämma."
Söndag den 24:e ska Impro-teatern ha en föreställning och Orena Tankar har visst premiär första helgen i oktober. Jag vill, jag vill. Jag ska, jag ska gå.

 

Info & bild hämtat från :

skuggteatern.com
www.norrlandsoperan.se/default.asp

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.