Á jour med stringtrosan

Comeback? Nyheter? Nej då. Stringtrosan var ju död redan när jag gjorde gymnasiedebut (vilket var några år sedan) och jag känner ingen av mina kvinnliga bekanta (men däremot är jag osäker på mina manliga vänner) som frekvent använder den där obehagliga lilla snöret som alltid skärde sig in i ryggraden och gav en labila vredesutbrott. "Tanttrosan" kan man för övrigt köpa på Ica Maxi, 3 för 99:-. Dom är sjukt snygga och bekväma. Nu vet ni.

Men tidningarna borde verkligen hålla sig á jour, det där är ju vad vi ungdomar kallar old news.


Usch. Hoppas hon torkade sig ordentligt innan hon tog på sig saken.
(vafan, jag vet förstaringare som kan photoshoppa bättre, det här är ju på gränsen till "tecknat")

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.