Konstig typ? Vinka tillbaka

När jag var och hämtade ut ett paket igår var det en konstig man som ropade så hela parkeringen hörde "Minnalainen". Jag vinkade åt den konstiga mannen.

Etiketter: , , , , ,

10 kommentarer

 1. Konstig?! Vem är konstig?!

  Vi gillar olika…..syns på din blogg. Men du kallar en man som ropar ditt namn för konstig typ…
  Skärp dig! Du utger dig för att gilla olika men när det gäller att ”gilla olika” så står du INTE upp för det.
  Märkligt agerande från din sida!!

 2. minna-fan

  svar till Konstig?! Vem är konstig?!: men skärp dig nu din tönt! det är ju bara ett sätt att uttrycka sig. sen om du är nån tönt som sitter hemma utan nåt att göra och hyser såna här tråkiga åsikter som ingen människa bryr sig om så tycker jag att du kan ta och kolla igenom dig själv som människa och försöka förstå varför du måste vara så enormt tråkig. jag gillar olika kampanjen är ju emot sverigedemokraterna….

 3. Vem är konstig?

  OOOJJJJ då, minna-fan, klämnde tydligen på en öm tå…sticker man ut och bloggar så får man nog finna sig i en och annan kommentar!

 4. Minna Toivanen

  Svar till Konstig?! Vem är konstig?! (2010-09-30 08:33)
  Kampanjen ”Vi gillar olika” handlar om främlingsfientlighet. Den ”konstiga typen” var ingen främling, jag tror nog att han inte tar illa upp om jag kallar han för en konstig typ. Alltså är jag inte främlingsfientlig. Då var den saken avklarad.
  Ha en bra dag.

 5. minna-fan

  jag gissar att du har en blogg som inte så många läser och att du har sett minnas blogg och blivit avundsjuk att hon har fler läsare än du, och i ett försök att reducera antalet läsare på hennes blogg börjat snacka skit! jag hoppas på fullaste allvar att ingen tar din äckliga skit kommentar på allvar… du är så enormt patetisk och äcklig. har du så dåligt självförtroende att du måste klanka ner på andra eller? dåligt…

 6. Minna Toivanen

  Svar till ”Vem är konstig”. Jag har mottagit din kommentar och svarat på den, men det var en aning besynnerligt att du blandar in en kampanj om främlingsfientlighet med ett ordval jag använde. Om jag ser en person och tycker den är ful är jag ”främlingsfientlig” då? Enligt dig så är jag det.

 7. minna-fan

  bra minna. nu är vi 2 mot 1 och eftersom vi bor i ett demokratisk land så är vi även en majoritet. och majoriteten bestämmer 🙂

 8. Minna Toivanen

  Svar till minna-fan (2010-09-30 16:46)
  Smickrande att du är ett fan! Men om jag tappar läsare pga kommentar så var det nog inte bra läsare från början.
  Tack för att du läser min blogg!
  Mvh Minna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.