Fel på sidhämtning

Drömde en mardröm inatt, allt från att jag bråkade med familjmedlemmar till att min minigris var död och att jag var på nån seans för få kontakt med folk på andra sidan. Brr.
Nu ska jag sluta stirra ut genom fönstret på den där övergivna navkapseln som ligger vid vägkanten och packa min väska med kläder för några dagar. Ska på facklig kurs i staden. Spännande och en aningen nervöst. Nej, dricka kaffe och packa och komma mig iväg. På bloggen kommer det vara tyst några dagar framöver, adjö!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Kameror…det finns knappt några rent dåliga, men vill du lära dig vad som händer i kameran är det bra med en som går bra att ställa in manuellt. På systemsidan föredrar jag egentligen Nikon för detta och för att de känns bra för mig. Det är stor omsättning på kameror alltså mycket begagnat. Men vill du ha något som tar bilder, har en del finesser o även kan video o har 300 över får du gärna köpa 460:n. Finns i bildannons under foto på Blocket. Är du inte nöjd, lämna bara igen den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.