Se upp för trollet!

Sådärja! Då har man avklarat en lång och kylig promenad i raskt tempo genom stadens mörka cykelbanor med en liten hund som är döpt efter en nedbrunnen antik stad. Medans jag drog i kopplet och väntade på att hunden skulle lukta på marken för hundraelfte gången ringde mobilen, Iggy ringde för att fråga hur det gått på den fackliga grundkursen. Meddelade att det varit roligt, lärorikt och stimulerande. Så pass att jag vill gå steg två och tre. Dock kände/känner jag mig en aning sliten då jag knappt sovit tio timmar under dom här tre dagarna. Hälsade hem till äiti och grisen och fortsatte att gå i mörkret och undvika trassla in kopplet i någon cyklist’s ekrar då cyklisterna cyklade farligt nära den hyperaktiva hunden. Försökte lokalisera mig till närmsta livsmedelsaffär men hittade bara en bensinmack, men dom säljer också halstabletter och nässpray så det fick duga. Nässpray och halstabletter? Jepp, för femte Halloween på raken är jag förkyld. Men det tänker jag inte låtas stoppas av, imorgon ska jag förhoppningsvist inte ha snorig näsa och rinniga ögon eftersom jag bestämt träff för en fika på stan. På kvällen har jag planerat att vara fabulöst snygg och dricka drinkar med min cupcake och fira att vi är dom snyggaste häxorna/spökena/trollen i staden. Vi har planerat att ragga upp lite färskt ungt lammkött, ha ha.

Nu ska jag spela dataspel på cupcake’s Toshiba tills hon kommer hem, adjö!