Glömska, Korpiklaani & Parodi

Jag har verkligen ett minne som en kastrull!

Jag satt i godan ro och ritade med en kopp halvljummet kaffe i handen och lyssnade på spotify i bakgrunden. Tror det var KalafinaOblivious och allt var frid och fröjd. Sen byttes det till något med Korpiklaani* och jag mindes, vistja skulle inte jag förbi alkot? Snabbt tittade jag på klockan. Argh halvett! Alkot i byn stänger ett så det var bara att släppa allt jag hade för händerna. Grälade på mig själv medans jag hoppade i strumpbyxorna, hur dålig får man vara om man varit vaken sen klockan sex på morgonen och kommer på en halvtimma innan affären stänger att man skulle handla. Dystert insåg jag att jag borde ha tvättat håret men tur nog finns det mössa. Kände mig ful och äcklig men just när jag la handen på dörrhantaget och rasslade med nyckelknippan kom jag på att jag inte hade plånboken på mig. Arrgghh! Såklart fanns plånboken ingenstans att finna, kollade jackan som jag haft senast, köksbordet, fönsterbrädan i hallen och alla handväskor men ingen sabla plånbok. Men just när jag stressat upp mig som mest kom jag på att jag haft plånboken i bakfickan på min jeanskjol och lagt den i sovrummet när jag klädde av mig. Bara kliva in med skorna på och rycka åt sig plånboken och rusa iväg.

Jag ska göra slag i saken och göra en stor tavla med det här motivet :


(parodi på "Keep calm and carry on", baserad på idé från inredningscommunityn Style room’s medlem Jolly, gjord i MS Paint av mig)

 

* = anledningen till att jag vart påmind att jag skulle på alkot när jag lyssnade på Korpiklaani är för att deras låtar heter saker som "Lets drink", "Vodka" eller "Beer Beer", dom är riktigt bra rekomenderas starkt!