En restaurang som bara har kött

Måste berätta om en dålig sak som hände igår, bör tillägga att den dåliga saken inträffade strax efter det att jag suttit fast i en iskall bil i fyrtio minuter och mina tunna tygskor var genomfrusna. Iallafall.

Efter mardrömmen i den kalla bilen stapplade jag iväg på isklumpsfötter, observera att jag stapplade inte gick iväg. Min mage var i uppror, den var utsvulten och skrek efter varm föda. Något händer med mig när jag blir hungrig. Från att vara en glad, snäll och rar flicka förvandlas jag till ett Mr.Hyde-monster (eller Dracula för er som inte känner till Mr.Hyde). Jag var trött, kall och hungrig hade mensvärkar, huvudvärk, var törstig JA ALLT och stapplade in på första ställe med mat, dvs McFnolads.
Eftersom jag aldrig handlar på McFnolads i vanliga fall vet jag inte vad deras "rätter" heter så när jag skulle beställa frågade jag mannen med en pandaansiktsmålning vars deras meny var. Mannen med pandaansiktsmålningen pekade ovanför sitt huvud på några skärmar som jag inte begrep ett jota utav så då frågade jag "vad har ni för alternativ med fisk?"
"Eh, bla bli bla restaurangen har tyvärr ett begränsat utbud bla bli bla tyvärr bla bli bla ingen fisk"
"Har ni inget med fisk!", halvskek jag. Mannen med pandaansiktsmålningen såg lite besvärad ut så då frågade jag om dom hade något vegetariskt alternativ istället.
"Eh, bla bli bla restaurangen har tyvärr ett begränsat utbud bla bli bla tyvärr bla bli bla inger vegetariskt alternativ".
Jag var trött. Genomfrusen. Hungrig som en grizzlybjörn, jag hade mensvärkar, huvudvärk, jag var törstig OCH SEN HADE DOM INGEN MAT SOM JAG KUNDE ÄTA! Jag stirrade på mannen med pandaansiktsmålningen och ville skrika "Det här är ingen RESTAURANG DET ÄR EN ÄCKLIG SYLTA FÖR FOLK SOM ÄTER KÖTT!" Och sen kvävde jag impulsen att kasta min blåa handväska i ansiktet på mannen med pandamålningen. Men jag gjorde ingetdera, jag är ju svensk. Och svenskar gnäller inte. Vi är så fromma och tysta. Vi tar skit och ler och ser så glada ut. Och sen betalar vi dricks. Iallafall.
Efter att ha frustat fram min beställning på lite snuskiga pommes frites, en kopp kaffe och en juice (på McFnolads har dom förvånansvärt god juice, men tyvärr inget att äta förutom kött, kött och mera kött). 
Jag tackade och bockade för att jag inte fick "riktig mat" utan snuskiga pommes frites och gick och satt mig vid ett bord. När jag skulle dricka kaffet tänkte jag att jag skulle "unna mig lite" och bad mitt sällskap att gå och köpa en chokladmunk åt mig. Såklart hade dom inga chokladmunkar för det är en "restaurang" så deras utbud är begränsat.  Nä skämt åsido, dom låg i frysen allihopa.

Nä, McFnolads besöker jag aldrig igen. Jävla sylta som försöker nischa sig som en "restaurang" och kallar personalen för "värdar" och "värdinnor". Istället för att ha fancy namn på personalen borde dom jobba på utbudet av mat istället.

Kuriosa: McFnolads heter egentligen något annat.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Uffe N

  Men hallå… Har du missat att just den restaurangen egentligen vänder sig till fjortisar? Möjligen att de som är några få år äldre än så också ingår i kundgruppen, men nog borde du vara äldre än så? Personligen tycker jag att deras käk inte är värt sitt pris, måste jag äta hamburgare så lägger jag hellre upp några tior till och får bra käk.

  Den enda fördel jag ser med McF är att de täcker hela världen, och en burgare hos dem är lika bra/dålig oavsett vilket land i världen du äter den.

 2. Bjorn

  Skulle aldrig falla mig in att äta på McFnolands. Kött som smakar lika gott som mina skosulor. Iofs är de billigare än mina skosulor men då går jag gärna hungrig.

 3. Miss Minnalainen

  Svar till Bjorn (2010-12-06 09:29)
  Nu har jag varit vegetarian i många år men jag åt faktiskt där en gång under min ”köttperiod” och då liknade jag deras kött med en libressbinda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.