Ole dole doff!

 


Copyright neppy som leker med sin wacom på msn, lol 
 

Nu börjar det närma sig ett beslut i vilken dator man ska förgylla sin vardag med (den där ihopklappade saken från skoltiden får nog förpassa till efterlivet). Jag har rådfrågat en klick utvalda "experter" som kan rekomendera lite laptops eftersom jag råkar besitta total känsla för teknik. Någon tycker den här någon den här och någon tycker en annan och där någonstans i mitten sitter jag och tycker oh och ah om alltihopa. Nu blir det dags att använda en livlina och ringa en vän som råkar bo ihop med en IT-snubbe. Innan veckans slut ska jag ha bestämt mig för då får jag lön och då ska jag fanimej köpa NÅN dator.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

En kommentar

  1. from

    Beror helt på vilka kriterier du söker dator efter. Då det handlar om laptop, antar jag att du söker något relativt portabelt – då rekommenderar jag att du undviker Acern. Vad vill du ha? En dator du kan surfa med, spela upp filmer på, spela BluRay i, spela 3D-spel på? En snabb dator, eller en med gigantisk hårddisk? Vilken budget? ~7k som absolut max?
    Maila kriterier så får du några förslag med för- respektive och nackdelar med de olika alternativen.
    Stressa aldrig en investering i storleksordningen en halv lön, som du därefter kommer att sitta framför timmar dagligen under flera års tid. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.