Gråtmild tysk zeppelinare

När jag köpte min nya dator var jag helt överförtjust. Bara tanken att äntligen skulle jag få spela mitt älskade The Sims 3 gjorde mig alldeles knäsvag. När jag gjorde beställningen på datorn var jag ivrig att köpa hem spelet direkt så jag skulle kunna spela omgående när datorn anlänt. Såhär i efterhand var det bra att jag höll tillbaka min iver och avvaktade. Har datorn ingen CD-läsare är det kanske lite meningslöst att äga ett PC-spel. Skit. Men då såg jag via en hemsida att man kan köpa spelet online och få ner det direkt till datorn. Häftigt! Kunde detta vara lösningen på mitt problem?
Skulle inte tro det. För att ha tillgång till denna extravagansa alternativ måste man äga ett betalkort som hängt med i utvecklingen. Som ett flashigt Mastercard eller ett ännu flashigare VISA. Man ska inte äga ett pinsamt och skitkasst Maestro som jag.
Jävla rippoli, det där #%@!-kortet har inte gjort nåt annat än ställt till det för mig ända sen banken prackade på mig korten när jag var ung och blåögd. Jag vet inte hur många gånger jag stått på krogen pank och försökt betala med kortet, bartendern har redan sprätt upp cidern och konstaterar sen att "eh, ursäkta, ditt kort funkar visst inte". Jag kan inte ens handla halstabletter på bensinmacken i byn.

Sen har jag blodiga baronens-vecka så jag är labil, gråtmild och skitförbannad. Knarkar värktabletter, är lika uppsvälld som Hindenburg, sover på handdukar och länsar allt som liknar choklad i skafferiet. Kanske en sked med ögonkakao kan trösta mig med att jag inte kan spela mitt spel?

P.S. Jag har även börjat använda min Lady Care-magnet så jag fick en detox-effekt på all misär. Men jag räknar med att den lilla magneten ska göra underverk sen. Läs mer om det här (obs, bara för kvinnor)

P.S. 2. Det här var tredje försöket att skriva ett inlägg, VK assrapade mina inlägg innan.