Är det vilodag så ska det vilas

Vilken härlig söndag det har varit! Vaknade utvilad vid niotiden, kokade ägg och havregrynsgröt till frukost och njöt av en kopp kaffe efteråt. Ringde till storebror den yngre och tiggde om inte han kunde lösa mitt "Jag-vill-spela-Sims-3-men-har-ingen-cd-läsare-eller-betalkort-som-tillåter-mig-att-köpa-det-online" men det gick inget vidare. Bäddade ner mig i mitt leopardtäcke med en kopp kaffe och läste en av serieromanerna jag lånade igår. Några timmar senare ringde storebror den äldre och ville diskutera kommande födelsedag av en person som fyller jämnt antal och vi bollade idéer fram och tillbaka. Sen la vi på eftersom han skulle spröjsa köket och jag ville fortsätta med mitt läsande. Sen flöt det på med Berglin-humor och kaffekoppar. Till middag åt jag en mycket god grönsakslasagne vars recept går att finna i veckans "Billiga veckan" från Ica (igår åt jag blomkålssoppa som även den kommer från den tidningen).

Sen hoppade jag ur pyjamasbyxorna och in i en kjol och gick ner på samhället på en uppfriskande promenad, besökte affären och handlade bananer, rotfrukter och timjan. Nu ska jag dricka lite apelsinjuice och ge mig kast med nästa serieroman. Hoppas alla andra haft en bra helg, pusu!


Något blurrig bild på min grönsakslasagne som jag åt till middag. Dock mycket god!
Receptet går att finna i Ica’s Billiga Veckan.