Ett steg framåt eller ett steg bakåt!

Storebror och bandet är med i VF idag, passande titel på artikelnOch passande nog så fick jag ett mail idag där jag blivit nominerad till suppleant i Kommunals styrelse. Om storebror ska bli bäst inom musik så ska jag bli bäst inom politik, eller som det står i artikeln "eller bland dom tio bästa".

En annan rolig eller mindre rolig sak är att jag fick årsbeskedet från HM Club. I alla år som jag varit medlem hos Hm Club har jag aldrig, jag repeterar aldrig behövt betala medlemsavgift. För er som inte är medlem hos HM kan jag snabbt upplysa om man handlar för tvåtusen kronor så slipper man betala. Och jag har alltid handlat för tvåtusen kronor, oftast för mycket mer. Men nu, mina vänner så fick jag ett inbetalningskort där jag ombeds betala sextio kronor. Jag vet inte om jag gått ett steg framåt eller ett steg bakåt.

Nu ska jag dinera lite fredagsmat, adjöss!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.