Härmed döper jag dig till Idol-Kjell

Skulle jag vara med och sen vinna Idol så skulle jag stenvägra att behålla mitt namn. Vem fan vill heta "Mia", "Jesper", "Mattias" eller "Charlotta" när man vinner och blir superstjärna? Är det inte tänkt att man ska använda sina gråa och luddiga hjärnceller och komma på nåt häftigt superstjärnnamn?

Jag gillar bra musik, vad jag gillar ännu mera är bra och innovativa artistnamn. Korta som långa. Ensamma artister eller band. Iron Maiden, Boom Boom Satellites, Cirkus Miramar, X Japan, Suemitsu & The Suemith, Rammstein, Marina and the diamonds, Machinae Supremacy, Lady Gaga, Misfits, Sex Pistols, Kishida Kyoudan and The Myoujou Rocket, Korn, Jem and The Holograms och så vidare. Helt fungerande artistnamn.

Heter man t.ex Kjell Wallmark så gör man nog rätt i att skaffa sig ett häftigare artistnamn. Brolle Jr funkar fan så mycket bättre. Tur att han inte vann Idol, annars hade han lanserats som "Idol-Kjell" (hemskt, i know).