Karisman köpte jag på Åhlens

Som välkomnspresent i fredags fick alla deltagare en vit stor mugg. Med en porslinspenna skulle man skriva sitt namn och dekorera den efter smak och tycke. Under helgen skulle alla deltagare skriva lappar och stoppa i varandras muggar, positiva saker och sånt. Ledarna och föreläsarna fick också muggar, bortsett från att vi deltagare ritade föreläsarnas muggar. Men iallafall, jävligt rolig idé. Bara att rita på muggar var en rolig idé, men lapparna också. Påminner om "lovebombing" som man gjorde i grundskolan. Man skrev sitt namn på ett papper och sen skulle alla i klassen skriva något om en. Alla i klassen hade ett papper med lovebombing som dom kunde ta med hem, förutom jag. Mitt papper revs sönder av en lärare som misstolkade jargong och humor med fötryck och mobbning. Men det är en annan historia.

När jag kom hem igår så såg jag efter vad det stod på mina lappar.

"Vet mycket"  "Glad tjej som vågar säga nej"  "Pratglad"  "Allmänbildad" "Stor fantasi"
"Du tar för dig! Jobba på!"  "Trevlig"  "Öppen, vet mycket"  "Färgstark"  "Modig"


Alla lappar var roliga att läsa, dom följer som samma tema vilket glädjer mig. Men min favorit var nog ""snygg scarf" haha! Vem behöver personlighet när man kan handla på H&M?


Minnalainen’s mugg med pacman, fjärilar, Domo-Kun, citat och så vidare. Absolut inte den snyggaste muggen men den duger ändå.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.