Besöksspionage såhär på fredagkvällen

Efter dussintalet misslyckade försök till att knäcka lösenordet till mitt eget användarkonto så var jag till sist tvungen att gå in på min gamla dator och via automatiskt inloggning ändra lösenordet. När jag skulle lyfta upp min gamla dator så slog det mig, hur jävla tung den var. Jag tror jag spräckte min mjälte och bröt handleden när jag lyfte kolossen. Jämför jag min nya bärbara med min gamla är det som att jämföra tyngden med en dagstidning och ett överviktigt lexikon.

Men äntligen är jag inne i Google analytics! Jag finner det oerhört trevligt att snoka reda på information om mina besökare. Det kanske är något fel på mig? Måste man uppsöka vård för det?

 

 

 

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Googla ordet ”password manager” så får du träff på program där man kan samla alla användarnamn och lösenord på ett ställe. Då behöver man bara komma ihåg lösenordet till programmet och inte sjuttielva stycken. Men om man blir av med lösenordsdatabasen så är man defintivt lost… Spara därför gärna en databaskopia ngn annanstans.

 2. neppy

  du har exakt samma funktion inbyggd i firefox, du kan även gå in å se alla dina lösenord i verktygen

 3. Miss Minnalainen

  Svar till neppy (2011-03-07 18:58)
  Men vid ett datorbyte så ger det väl ingenting? Eller kan man ta med sig sina gamla lösenord och dylik på nåt sätt?
  Jag lyckades kopiera över alla bokmärken t.ex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.