Hemligheter om mitt liv

 Saker som inte så många känner till om mig:

# Även fast jag är tjej så målar jag mascara med stängd mun. Finner det obegripligt att nästan majoriteten av tjejer måste öppna munnen vid denna handling.

# Jag kan inte dricka vin ur ett vinglas utan dricker ur ett "platt" glas. Mer praktiskt, man spiller inte ut något och så vidare. Känns "over kill" att ta fram finglasen i kristall när man dricker det billigaste lådvinet ur systembolagets sortiment.

# Större delen av grundskolan hade jag kraftig eksem på underarmarna, vilket jag skämdes för oerhört. Jag dolde mina fula underarmar med långärmade tröjor under eksem-perioden och många år efteråt av "gammal vana". Det är först under det senaste året som jag kunnat gå i kortärmat men fortfarande kan jag ibland känna obehag att visa upp mina armar.

# Hade det inte varit för Guns N’ Roses låt  Sweet Child O’Mine så hade jag nog fortsatt att lyssna på Arvingarna. Tack vare det fantastiska introt i den låten så började jag ifrågasätta vad det var för musik jag lyssnade på och om det egentligen inte fanns mycket bättre musik än dansband.

# När jag gick i andra klass på lågstadiet klippte jag mitt tungband utan bedövning, utan att gråta!

# Min feministiska bana startade en dag i högstadiet då jag såg det provocerande omslaget till boken Fittstim och bestämde mig för att läsa den.

# Mitt tilltalsnamn skulle ursprungligen ha blivit Heidi-Maria. Historien bakom hur jag fick namnet Minna är en ganska rolig historia. Jag berättar den en annan gång! (säger man Heidi-Maria snabbt så låter det som om man säger "Hej det är Maria", gräsligt)

 

Kicki_Tranformers