Den där tiden på månaden

Min inte-så-länge-sen-jag-köte-den mascara som kostade en hel del kronor får mina ögonfransar att se ut som spindelben. Jag kan inte begripa hur det är tänkt att jag ska applicera skiten utan att det ser ut som dynga. Sen är den nästintill omöjlig att tvätta bort och därför drar jag mig nästan för att använda den och smetar på en nästan ihoptorkad mascara istället. Blä blä. Morgonen började bra med pannkakor och REM på stereon. Men kanske skulle jag ha skippat låt tre på skivan "Bad day" för efteråt upptäckte jag att, jippie, jag har fått mens. Det slår aldrig fel. Antingen är jag bortrest eller bakfull. Och såklart är jag på väg bort idag. Jag ska åka till den norra staden för lite utbildning med LO så då sitter det såklart fint med lite mensvärkar, uppsvullen mage och grinolle-humör. Lyckligtvist så utvecklar man ett Spindelman-sinne efter några år med menscyklar och förvärkar så redan innan mensen kommit så kände jag på mig vad som var på gång och snabbare än man hinner säga "Hindenburg" så hade jag proppat munnen full med värktabletter.

Nu ska jag samla ihop mig själv, packa klart min övernattningsväska och göra ett försök att pilla isär ögonfransarna med baksidan av ett örhänge.

Pusu~

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Erik Liljedahl

  sv: tack för infon om feber, nu var ja ju iofs ironisk och hade nog en aning om det där ändå:P
  Vad jag dock skulle vilja veta om är varför jag tappade känseln i armar och ben. Detta har aldrig hänt mej förut och det var obehagligt as hell!:)
  kram

 2. Spankywhip Dellamorte

  Outch.. know the feeling. Min kommer också vilken dag som helst, och jag skulle inte bli förvånad om den kommer nu på tisdag.. då jag bl.a har en fullspäckad dag. Bussresa till och från Ume. Har även en utbildning som kommer o innebära flera timmar sittandes på arslet *kul.. NOT*

  Det där med mascaran känner jag också igen mig.
  Har inte hittat en bra sådan sedan Pierre Robert’s gamla. Men fick häromdagen ett tips på L’oréals telescopic mascara (den i guldfärgad hylsa). Har inte hunnit testa den, men den verkar lovande.

 3. Miss Minnalainen

  Svar till Erik Liljedahl (2011-03-24 14:21)
  Ja ironi ftw, men jag gillar att ordbajsa.
  Avdomningar i armar och ben kan jag höra av mig om inom kort vad det beror på.

  Pusu

 4. Miss Minnalainen

  Svar till Spankywhip Dellamorte (2011-03-25 01:35)
  Jag har haft Telescopic, det blir snygga fransar men borsten kan ibland upplevas som svåranvänd. Min favoritmascara är Million lashes-nånting, den är guld. Bäst i test enligt mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.