Hej bloggen

Hej bloggen! Jag tänkte bara skriva att jag är inne i en liten svacka/kris/fas bla bli bla så jag kommer kanske att missunna dig lite uppmärksamhet en tid framöver. Förhoppningsvist kommer det snart att gå över/bli bättre inom kort och då är jag tillbaka med ett sprudlande humör och en massa energi. Jag hoppas att det inte gör så mycket och du ska veta att jag kommer att tänka på dig under den här tiden. Men även om jag skriver "missunna dig uppmärksamhet" så betyder det inte att jag inte kan skriva korta uppdateringar då och då. Bara så du vet!

Och som du vet bloggen så firar ju du snart 100 000 sidvisningar och jag vetefan hur vi ska fira det. Jag hade tänkt nångång att starta upp en frågeruta här på bloggen där våra läsare kunde ställa frågor till oss men jag vet inte om det finns nåt intresse för det (för det skulle vara riktigt knäckande för självförtroendet om ingen ville fråga nåt). Ja vi får fundera på det där du och jag.

Nej nu ska jag och min svacka/kris/fas rulla in oss i mitt zebratäcke och titta på tjejiga serier. Adjöss!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Anna

  Gick fackets grunder tillammans med dig. Är nu hemma gravid, sjukskriven för foglossningar. Läser din blogg och hoppas att du inte blir borta från skrivandet allt för länge. Det är svårt att hitta trevliga förströelser när man inte får anstränga sig för mycket. Tycker om din blogg.

 2. marina forsberg

  Hej Minna
  Inte alls så dum ide att ha en knapp som de besökande får trycka på för att fråga oss bloggare något haha kan faktiskt bli väldigt intressant 🙂 Ha en bra dag Marina

 3. Miss Minnalainen

  Svar till Anna (2011-03-30 23:34)
  Anna, kulta! Att du skriver och berättar att min blogg är en föströelse mitt bland dina foglossningar (som jag inte ens vill börja fantisera hur det kan vara) så blir jag rörd. Jag ska skärpa mig och skriva massa massa inlägg så att du får nåt annat att tänka på!
  p.s. jättekul att vi gick fackets grunder tillsammans, det var ju inte SÅ många gravida kvinnor där, men jag har svårt att pussla ihop dig. Ledtråd?

 4. Helena Nilsson Springare

  Det är som om smutsvåren suger all energi.. man orkar inte blogga riktigt som förr. Men å andra sidan så lär det ju hända massa saker som man kan rapportera om när man väl återupptar det hela igen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.