Pressmeddelande!

Pressmeddelande: Minnalainen meddelar i sin blogg att hon efter sin storebrors födelsedagsfest är mycket trött och sliten. Kvällens höjdpunkt var när hennes storebror erhöll ett par vita damtrosor som han glatt bar hela kvällen. Gästerna gav frikostigt sedlar som de fäste innanför trosresåren. Hennes present till sin storebror var en t-shirt med texten "Classically trained" och en bild på en nintendokonsol och att födelsedagsbarnet var mycket nöjd med den. Under kvällen anslöt sig även, till Minnalainen’s stora glädje, hennes andra storebror och sen minns hon inte så mycket mer. "Det vart en hel del Koskenkorva", medger hon i efterhand. På plats fanns även en varm bastu som flitigt användes. "Riktigt skönt att bada bastu. Nu är man ren. Tyvärr är problemet med det här  #!%@ landet att man inte har tillgång till en egen bastu i samma utsträckning som man har hemma i Finland". Avslutningsvist berättar Minnalainen att festen pågick till småtimmarna och efteråt bjöd hon in sig själv till sin andra storebror för att slippa gå den långa vägen hem. Tillsammans åt syskonen makaroner och äggröra och somnade till ett avsnitt av The Cosby Show.