Gud vad smart!

Jag satt och scrollade igenom en random blogg som jag hittade och jag upptäckte att tjejen som skriver bloggen har gjort en sån himla smart grej med sina bilder som jag bara måste börja med. Jag tar mina privata bilder som jag fotat med en halvdålig kamera, oavsett om motivet är blurrigt eller inte och lägger upp dom på bloggen. Men det viktiga är att jag smetar på adressen till min blogg tvärsöver bilden så att ingen missar att det är m-i-n-a bilder! Om nån ska använda bilderna så är det ju så klart jag som ska ha cred, eller hur? Och vem vet, nån häftig inflytelserik person kanske läser min blogg och tycker att mina bilder är unika och helt outstanding att dom köper av mig dom! Ja så himla fiffigt! Vad tycker ni? (och sen måste jag alltid avsluta mina inlägg med en fråga till mina läsare så att kommentarerna ökar även om jag inte är ett piss intresserad av era svar).





Första bilden är från en fest, andra är på min söndagsfrukost, tredje är på mig själv när jag röker utanför OKQ8 i Vännäsby 2006 och den fjärde är på  guiden och nii-nii i en park i Riga.

 

Kuriosa: jag menar såklart inte ett ord av vad jag skrev utan jag bara driver med idioter som tror att deras privata bilder är så fucking fabulösa att dom "copyrightskyddar" dom med en fet vattenstämpel över hela bilden. Trots att det bara är en skakig bild på fyllos.