En vecka i slutet på juli

Hittat lådor på vinden från en svunnen tid. Lekt med dockor. Läst gamla tummade serietidningar som jag inte läst på flera år. Mest använda klädesplagget är bussarongen och den svarta munkjackan. Pumpat uppför backar med en rostig damcykel. Köper kontinuerligt pastasallad från affären när jag inte orkar göra matlåda klockan tio på kvällen. Sovit. Klivit upp i ottan. Kom fram till att jag inte startat min bärbara dator på hela veckan. Druckit kopiöst mycket svart kaffe. Träffat min cupcake. Badat sauna. Målat pärlemor-rosa nagellack på en äldre dam. Druckit starksprit med mintsmak. Spenderat en dag med att titta på folk som köper hus. Hälsat på issä. Rasat mot den tryckande värmen.  Haft ett möte med ett krigsbarn från fosterlandet. Vaknat mitt i natten av värk i högerbenet. Haft namnsdag. Besviken över mängden nederbörd under kärringveckan. Lyssnat på berättelser från förr i tiden. Misstänker att det snart är hål i mina stålmannenblåa skor. Gosat med grisen. Längtar tills jag har tid att se alla serier som släpar efter på grund av tidsbrist. Pluggat finska fraser. Fått fina örhängen från Kina. Spelat ett spel som går ut på att man ska ljuga bäst. Mysit till åskväder. Druckit två norrländska guldburkar. For på visit och tog med mig en glasstårta. Sovit alldeles för lite. Bloggat alldeles för lite. Ska åtgärda den nästsistnämnda nu när den sistnämnda är åtgärdad.

hyvää yötä!