Brottningsmatch med Mike Tyson

Drömde en mardröm att jag glömt att packa båda resväskorna och upptäckte detta när jag kom fram. Klev upp alldeles svettig på ryggen klockan sex för att gå igenom väskorna en sista gång. Upptäckte till min förtvivlan att jag missat att packa ner det viktigaste, det vill säga : kudden! Insåg  kort därefter att det inte fanns en suck i världsrymden att jag skulle få plats med nån kudde i mina knökfulla väskor. Men då är det tur att man har ansiktsboken, får jag skrev en statusuppdatering om situationen och genast plingade det in ett förslag från en underbar själ. Hennes råd var : plastpåse och en dammsugare. Jag drog fram dammsugaren och proppade in min kudde i en systempåse, men det funkade inte så bra så jag tog en större påse och förslöt den. Sen var det bara att suga ur luften. Som magi sjönk kudden ihop som ett platt kuvert och jag kunde trycka ner den utan några problem i resväskan. Detta tips var så bra att jag först och främst undrade varför jag inte tänkt på det själv och sen bestämde jag mig för att vakuumförpacka allting som gick att vakuumförpacka i väskorna. Simsalabim så fick jag helt plötsligt plats med både kudde, mitt fina spetsparaply och Get a grip-kängorna!

Men däremot så var jag tvungen att brottas med väskorna för att få igen dom. Det känns som om jag gått en omgång med Mike Tyson så nu ska jag duscha och sen cykla förbi farsgubben.

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.