Rapport från västkusten

Nu är jag framme på folkhögskolan. Trodde jag skulle storkna när jag kånkade på mina två monstruösa resväskor, datorn och handväskan. När jag skulle lyfta av och på väskorna från pendeltåget och bussen misstänker jag att min mjälte sprack på grund av tyngden. Iallafall. Har packat upp kläderna. Obvserverat att det är för få galgar förhållandevis till antalet klänningar. Inspekterade dusch- och toalett samt det gemensamma dagrummet för min "barack" (eller-vad-man-nu-ska-kalla-det). Extra nöjd kände jag när jag gick på besök i den andra baracken och observerade att deras rum var mycket mindre och dagrummet nästintill obefintligt. Mindre nöjd vart jag när jag upptäckte att jag glömt schampoo, mobilladdaren och batterier till min gameboy. Nåja, jag fick tvätta håret i vanligt vatten men jag kan trösta mig med den fabulösa havsutsikten!

Mera episoder, observationer och bilder kommer vid ett senare tillfälle. Ville bara skriva att jag lyckades ta mig ner till staden och tack vare fantastiska vänner funkade logistiken hyffsat.

Loppo!

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Uffe N

  Jag brukar bara resa med två monstruösa resväskor och kameraryggsäcken, och jag har inga problem. Det måste vara din handväska som tar knäcken på dig. Du vet, kamelen och sista strået…

 2. Uffe N

  I ärlighetens namn reser jag sällan med just resväskor, jag föredrar ryggsäckar. Men om du slår mina 65 kg jag hade med mig för en tvåveckorsvistelse på Kebnekaise så blir jag impad. Fast impad på fel sätt…

  (Och jo, jag inte bara vägde ryggsäckarna innan, utan jag gick med dem hela vägen från Nikkaluokta till Keb.)

 3. Miss Minnalainen

  Svar till Uffe N (2011-08-24 04:44)
  I ärlighetens namn har jag ingen aning om hur mycket mina väskor vägde, men jag är tveksam till om dom kommer upp till 65kg.

  Men vad hade du i packningen? Stormkök och pepparkakor? ^___^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.