Fee fi fo fum

Vaknade kvart i fem på morgonen och förstod inte varför jag vaknat. Hade drömt något suspekt om någon som bodde på internatet och att jag vikt tvätt (?). Insåg att jag var tvungen att sätta mig på sängkanten och hosta upp slem. När jag hostat ut alla mina inre organ så var jag alldeles kallsvettig och gick på toaletten för att fylla på min mugg med lite vatten. Upptäckte den egentliga anledningen till att jag vaknat *trumvirvel* min kvinnlighet gav sig till känna och jag var tvungen att ta stöd mot väggen eftersom smärtan var så intensiv. När jag hämtat mig så fyllde jag muggen med vatten, stapplade in på rummet och öppnade skrivbordslådan där jag har mina speciella tabletter som är enkomt för den här tiden på månaden. La mig ner på sängen och trodde att jag skulle gå sönder på insidan. Försökte tänka på något annat med lite musik medans jag väntade att tabletten skulle ge effekt och lindra smärtan. Till sist somnade jag men vaknade igen efter en timma av att jag hörde några svaga ljud från toaletten. Jag delar toalett med en annan tjej, men vi har separata rum med en liten vestibul emellan oss. Eftersom jag är förkyld har jag kraftiga lock för öronen och i kombination med min vanliga hörselskada så kan man säga att min hörsel är nästintill obefintlig. Jag spände öronen och försökte identifiera dom underliga ljuden som kom från toaletten. Tillsist insåg jag att min rumsgranne kräktes. Innan jag somnade om så hann jag tänka att hon får fan sterilisera skiten om hon spytt.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.