Höstsolen smakar kanel

Första natten med utdragen tand var kämpig. Min kroppstemperatur steg och jag hade mycket ont och sov knappt någonting. Och det vart inte bättre när jag sov för länge och var tvungen att stressa när jag skulle klä på mig, upptäckte också att jag glömt mina viktigaste kläder i tvättstugan kvällen innan och var tvungen att gräva allra längst in i garderoben efter något att ta på mig. Värk i nederkäken, feberfrossa och fula kläder på kroppen förutspådde jag att dagen skulle bli pissig. Men sen såg jag vilket fantastiskt väder det var utomhus och genast kändes det bättre. På västkusten är det oftast regn och blåst och när det är sånna här vackra dagar så n-j-u-t-e-r man verkligen. Varsegod och njut med mig.


Den lilla pricken man ser till höger är en fallskärm. Det är väldigt populärt med segling, vattenskidor och som i det här fallet att kitesurfa.


Efter middagen pallade jag äpplen och bakade en äppelkaka på havregryn. Utanför köket var det en sån vacker solnedgång att jag nästan höll på bränna kakan i ugnen. Dock gör sig inte fotografiet originalet rättvist.

Nu ska jag koka té som smakar citronmarängpaj och plugga några timmar. Ikväll är det en fullmåne utanför mitt fönster som jag ska försöka ta paus ifrån arbetet och beundra.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Miss Minnalainen

  Svar till Sven. (2011-10-13 20:32)
  Det visste jag faktiskt! Jag använder kanel som ersättning för socker, funkar till det mesta, kaffet, maträtter, drinkar och till och med sallader!

 2. Lina Engborg

  Hej.
  Trevlig blogg. Jag har en konstig fråga. Du har en bild från den 13 okt 2011 på en byggnad i solnedgång. Den är liksom rund och ser ut som plåtfasad. Vad är detta för ställe och vart ligger den?
  Jag letar inspelningsplatser till en långfilm och googlar runt på de mest konsiga sätt. Bara så du förstår min fråga.

  Väldigt tacksam för svar!

  Mvh
  Lina Engborg

 3. Miss Minnalainen

  Svar till Lina Engborg (2013-01-15 10:49)
  Åh, roligt att du tycker om byggnaden! Det är en folkhögskola i Halland, Löftadalens folkhögskola heter den. Miljön är fantastisk och just den där byggnaden är väldigt intressant med sin ovanliga design. Tar du kontakt med skolan får du hälsa från Minna 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.