#@!% lappen


Jag fick nog och skrev en mycket arg lapp. När jag får tag i den #@!% som stjäl av min mat så kommer den önska sig en mycket tidig tur till ättestupet.

Etiketter: , , , , , ,

8 kommentarer

  1. Uffe N

    På folkhögskolan där jag pluggade för länge sedan var där en rolig incident med matstöld inblandad…

    Just den här skolan hade en kurs för särskoleelever, och dessa var ett väldigt varierande gäng. Just han som var huvudperson i incidenten var inte den mest uppmärksamme jag träffat.

    Nåväl, lilla Pelle (fingerat namn) kommer ner till skolans matsal en dag, för att äta frukost, och han klagar till sina lärare att han har en ordentlig huvudvärk. I sina försök att förstå varför Pelle (som knappt varit förkyld i sitt liv) plötsligt har huvudvärk frågar de honom vad han gjorde dagen innan. Han berättar det han gjort, vilket redan var känt.

    Men han berättar också att han vaknade mitt i natten och var hungrig. Han hade då letat runt bland kylskåpen i studentkorridorerna tills han hittade några mackor han kunde äta. Och när han satt där och mumsade på mackor hade han börjat dricka av vattnet som någon hade i en flaska i kylen. Han till och med tömde enlitersflaskan, så gott var vattnet.

    När lärarna så småningom bad Pelle visa dem var han ätit så upptäckte de att vattnet som Pelle druckit inte alls var vatten utan starksprit! Undra på att han hade lite huvudvärk…

  2. Kalle

    Du skulle inte skrivit lappen utan bara köpt hem de varor som blivit uppätna men preparerat dem med laxoberal innan du lagt in de i kylen. Samma sak kan göras om man märker att någon tar tvättmedel av en, då fyller man bara på med blekmedel.

  3. Miss Minnalainen

    Svar till Kalle (2011-10-14 20:27)
    Haha det är just laxoberal som jag hade i åtanke när jag skrev ”preparera”, ska köpa nåt riktigt frestande typ en Ben&Jerrys och trycka ner hela flaskan i den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.