Inatt jag drömde

Idag är det spännande, inte nog med att jag drömde om en zombieapokalyps, jag ska även på skyddsombudsutbildning!
Zombieapokalyps-drömmen var svettig. Jag vaknade flera gånger och somnade om, bara för att befinna mig i scener som t.ex : befann mig uppe på en garderob och golvet var fullt av människoätande zombier (mina zombier var precis som dem i High school of the dead, dvs, de drogs till ljud, men kunde varken se eller känna något) och sen skulle jag försöka hoppa från ena avsatsen till den andra men råkade ramla ner…ja ni kan nog räkna ut själva vad som hände.
I det jobbigaste scenen var när jag och några överlevande kompisar hade barrikerat in oss i ett dagrum men vart upptäckta av en annan grupp med människor. I paniken slog de sönder barrikaden för att de också ville ta skydd inne i rummet. In kom de, men på bekostnad av att dörrarna inte gick att stänga.

Hela scenariumet slutade med att jag vart hämtad av ett team när jag låg och sov. Det visade sig att hela hotellet som vi befann oss i var utsatt för ett socialt – och medicinskt experiment. Teamet som låg bakom det hela hade stulit ett virus av företag X och sen iscensatt pandemin och filmat alltihopa. De ville ha bevis mot företaget att om deras virus skulle av misstag spridas, eller om företaget funderade på att använda det som biologiskt vapen så tänkte de stoppa dem med hjälp av filmmatrialet. Jag och två andra hade valts ut som de med bäst poäng och fick därför överleva (?). De andra som var kvar skulle helt sonika lämnas kvar på hotellet.

Bisarr dröm på min ära, och jag som endast sett på matlagningsprogram och en serie om en konståkerska på senaste tiden. Begriper inte varför jag drömmer om zombieapokalypser! Nu skiter jag i det här och drar på skyddsombudsutbildning, näkemiin!