Be there, or be square!

Breaking news: har blivit tillfrågad att delta på denna mässa under heglen. Är ni i Göteborg kan ni komma förbi, visserligen lär det vara tjockt med montrar och folk men kanske, kanske får ni se en skymt av mig när jag snackar engelska och ser allmänt söt ut!  Lördag förmiddag och söndag eftermiddag har jag mina pass. Nu vet ni, be there or be square.

P.S. en på skolan skojade till det med att kalla mig för "salvärdinna" över datasalen eftersom jag bokar den nästan varje kväll och ansvarar för att det blir släckt och låst. Tja, vad ska man säga, ibland misstänker man att lärarna gör så här på sina möten:

P.P.S. Tisdag, det betyder en sak : dambastu!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Kalle

  Förlåt om det låter otrevligt men vad ska du göra på en turistmässa? Är det bloggen, jobbet, den finska bastukulturen eller annat som du ska prata om? Har du varit med på mässor förut?

 2. Miss Minnalainen

  Svar till Kalle (2012-03-20 22:25)
  Som jag skrev så ska jag prata engelska då det är ett utländskt sällskap som visar upp sitt land som turistort på mässan, jag ska vara ”värdinna” och prata svenska med besökarna, locka dem till montern och det skulle vara så att folk känner sig blyga att prata engelska med sällskapet ska jag gå in som tolk.
  Det är turist och resledarutbildningen på skolan som huvudsakligen ska vara på mässan men en av deras lärare frågade om jag ville delta, och tja, varför inte? 😀
  Förra året provade jag att vara konferencier för första gången och det var hur kul som helst.

 3. Kalle

  Besviken, ja jag hade liksom fått en bild av dig sittandes där i mässan endast iförd handduk (med trycket ”Kött är mord”) i en öppen bastu och om vartannat tvaga dig med björkris och pimpla vodka. Vid sidan om dig sitter din fina minigris och vilar på ett Nintendo 8-bitars konsol. Men nu när du bara ska vara tolk så avstår jag från ett besök på mässan.

 4. Miss Minnalainen

  Svar till Kalle (2012-03-21 10:05)
  Haha underbar scen men desvärre är den inte realistisk då 1, det inte är säsong för vihta och 2, grisen skulle mosa nintendot! ^__^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.