Cykeln invigs, sommaren planeras och håret ansas

Trodde att min ritplatta gått och krashat för mig när jag skulle rita en stund igår kväll, men då visade det sig bara att brorsan rensat bort programvaran från mammas dator.
Men det tog ett bra tag innan min skalle begrep det, men nu funkar skiten igen. Tacka fan för att man kan dra ner programmet via hemsidan!
Igår var en såndär härlig dag då jag inte producerade ett skit utan drack kaffe i pyjamasbyxor och läste webserier i sängen via min smartphone, eller jo. Jag tog faktiskt en cykeltur (årets första) ner till mitt jobb för att planera in sommaren. "Förhandlingarna" gick inget vidare för min del, hade tänkt att endast arbeta i fyra veckor/en semesterperiod, gärna den första. Istället skakade jag hand på att jag jobbar den första perioden plus två veckor in på den andra. Ja vad säger man, haha. På vägen hem cyklade jag förbi frissan för att göra något åt min lugg som växt sig bångstyrig i över fem månader. Lyckades klämma in en tid idag och när jag var i full färd med att cykla ner upptäcktes ett stort fel i min tidsplan – nyckeln till cykeln befann sig på en annan ort så jag fick snällt halvspringa för att inte komma alltför sent. Med mjälthugg på högersida och svettig rygg kom jag endast fem minuter försent, bara för att upptäcka att frissan låg femton minuter efter i sin egen tidsplanering. Fem månaders lugghår, sju minuter och hundra riksdaler senare synar jag mig själv i mobiltelefonsdisplayen och nickar. Det duger nog fram till att skattepengarna rullar in på kontot.

Nu: hett perkelekaffe och klia grisen under hakan!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.