Herr Spontan ringer på dörren

 När jag bloggade vid tvåtiden trodde jag att jag var påväg att dricka kaffe och klia grisen under hakan. Men icket. Herr Spontan ringde på dörren och förde mig in till staden och nu sitter jag ute i en förort och väntar på att bli bjuden på middag. På menyn står det hemmagjord tomatsås med fetaost och pasta. Sen blir det rosafärgat bubbel, rysk vodka och balkonghäng. Så kan det gå! Och jag som trodde att jag skulle hinna räkna ut mitt mattekapitel och eventuellt rita med min ritplatta. 

Imorgon blir det en sväng på stan och eventuellt kareoke på kvällen. 

Må gott kamrater, för det ska #@!% jag!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Kalle

    Trevligt att du fick sånt fint besök! Jag vet dock vem som ringer på din dörr imorgon och det är Herr Baksmälla! När du läser detta är det troligen redan för sent :D.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.