Äntligen kom min årstid!

Äntligen kom min årstid! Årstiden då solen skiner men det är ändå humant att ha på sig halsduksmetrar runt halsen. Årstiden då man inte förgås av värmen och bara gömmer sig inomhus med isvatten och luftkonditionering, utan faktiskt vill gå ut med en picnickorg med rykande hett té och smörgåsar. Färgexploderande landskap, äppelpajsdoftande hem och skottsrutiga filtar och tjocka romaner. Jag älskar det! Virkade mössor, brandgula strumpbyxor och kängor. Röd, gul och pärongröna färger när man går en promenad med Amy Macdonald i hörlurarna. Man går förbi en lövhög och vill trotsa åldern och hoppa runt i den, man skriver halvdålig poesi till ingen särskild och fotar "nästanbra" estetiska bilder på naturen. Man går på bokmässor och skördefestivaler. Tänder ljus, steker kantareller i smör och ser på alla serier som äntligen startar för säsongen.


Exempel på "nästanbra" estetiska bilder på naturen
 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Nilla

  Du bor inte i norrland längre förstår man fort!
  Här uppe är hösten mer en känsla av att gå utomhus i snålblåst med en osynlig fiende som sprejar dig med en blomspruta i ansiktet. Nonstop!

 2. Miss Minnalainen

  Svar till Nilla (2012-10-08 18:00)
  Haha, du vet väl att jag bor fem minuter från havet? Om du känner att det är en osynlig fiende som sprejar dig med en blomspruta så upplevs vädret här som om någon kört igång femtioelva fläktar i ansiktet på dig och kastar en hink iskallt vatten i huvudet!

  Kom och hälsa på mig kvinna! Ja inte för vädret skull, men du fattar? 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.