De 10 bästa Snes-låtarna

Supernintendo kan vara den konsol som har störst plats i mitt hjärta, för att jag spelade det längst, förälskade mig i flest spel. Och är det något som verkligen är synonymt med spelen till Snes så är det musiken. Efter flera timmar av en odyssé på youtube och många nostalgiska upptäckter har jag hittat mina tio favoritlåtar till Snes (ingen rangordning), mycket nöje!


1# F-Zero – Big Blue

 

 2# Street Fighter IIGuile’s Stage

 

 3# Donkey Kong CountryGangplank Gallion

 

4# Super Bomberman – Boss

 

5# The Legend of Zelda : A Link to the past – Overworld

 

6# Actraiser – Filmoa

 

 7# Mega Man X – Spark Mandrill

 

 8# Final Fantasy VI – Terra’s Theme

 

 9# Donkey Kong Country – Fear Factory

 

 10# Chrono Trigger – Frog’s Theme

 

Bubblare :
Super Castelvania IV – Simon Theme
Final Fantasy VI – Dancing Mad
Final Fantasy VI – Opera Theme

Super Metroid – Brinstar
Teenage Mutant Ninja Turtles 4 – Boss Fight
Micro Machine – Title Theme