Hemligheter om mitt liv, del fyra

Saker som inte så många känner till om mig:

# överrörlighet eller på grund av någon annan bisarr anledning gör att jag kan böja mitt lillfinger bakåt så det blir 90-gradersvinkel, har skrämt många med detta "partyttrick".

# som många andra svenskar under 90-talet hade vi en Bruno Amadio-tavla hängandes hemma när jag var liten, eller den hängde rättare sagt i mitt rum! Varför någon överhuvudtaget skulle vilja ha en tavla på ett barn som gråter övergår mitt förstånd, den där tavlan fick mig att drömma mardrömmar och jag hörde barngråt på nätterna tills jag fick mamma att flytta in tavlan till min bror, stackars fan.


Undrar om det finns folk som fortfarande har dessa displayade i deras hem?

# enda sen jag kräktes upp en hel flaska med apelsin-MER klarar jag inte av lukten eller smaken av apelsin i någon annan form än juice. Varje gång någon skalar en apelsin känns det som om jag ska kräkas på nytt.

# min äldsta bror hade en stor affisch med Iron Maiden bakom soffan i sitt tonårsrum, jag var så rädd för Eddie the Head att jag sprang varje gång jag skulle titta på tv så snabbt jag kunde för att Eddie inte skulle se mig. Sen satt jag som på nålar, för inte visste jag om Eddie kanske kom ut från affischen och tog tag i mig! Detta var tiden då jag fortfarande var rädd för min egen skugga och lyssnade på Arvingarna som sjöng om tjejer med guldblont hår och ögon himmelsblå.

# jag hatar att spontant krama människor som jag inte känner, eller påtvingade kramar, typ när folk kommer och slänger ut sina armar och skriker "kraaaaam", ehh, nej tack och håll dig borta! Fräs, fräs!

Andra hemligheter om mitt liv: Ett, två och tre.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Låter smått traumatiskt faktiskt.. men jag håller med: Gråtande barn vill man gärna undvika!

  På tal om traumatiskt: En av mina första fjortisfyllor var en blandning av päronsoda och brännvin special och jag kan in denna dag inte ens ÄTA eller känna lukten av päron *yack*

  Fast lika bra det haha.. Vill ju inte gärna bli påmind om den helgen som inträffade för sisådär tjufem år sedan. Och heeej ba så kände jag mig hiskeligt gammal! Skål!

 2. Miss Minnalainen

  Svar till Helena Nilsson Springare (2013-01-31 20:50)
  Ja hurrvas, jag har gjort en liknande ”fjortisfylla” fast med ett vin som smakade svarta vinbär, Örk, så idag kan jag icket äta något som smakar eller luktar det x_X

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.