Valår !

Hade årsmöte idag med Neurologiskt Handikappade i Västerbotten, blev omvald som ordförande. Är oerhört stolt över detta förtroende. Tycker att det är bra som politiker att engagera sig i föreningslivet, önskar att mera politiker gjorde samma sak. Det är bra som politiker att få en insyn i föreningslivet och dess kamp, dels ekonomiskt och att göra sig hörd.

Tycker att det är ganska enkelt att skilja min roll som politiker och mitt engagemang i NHR, när jag tar tag i ordförande klubban så glömmer jag bort att jag är politiker

Idag på vårat årsmöte hade vi tre närvarade politiker Marianne Normark FP; Kenneth Andersson S och David Ahlqvist V för att svara på medlemmarnas frågor.

Blir oerhört besviken på partier som inte dyker upp  på inbjudningar från föreningar, det finns alltid någon att skicka, helst när det är valår. Dom som närvarade på vårat möte gjorde ett fantastiskt intryck !

Som politiker är det viktigt att få se verkligheten och höra väljarnas åsikter !

Min dag idag avslutas med basket på sporthallen, det är helt fantastiskt att se människors engagemang i olika föreningar. Dom här personerna lägger ned en massa tid på sin fritid utan att få en krona betalt.

DAGENS – POLITIKER SOM INTE ÄR INTRESSERADE AV ATT BESÖKA FÖRENINGSLIVET.

DAGENS + MÄNNISKOR SOM ENGAGERAR SIG I FÖRENINGAR OCH LÄGGER NED EN MASSA TID UTAN ATT FÅ EN KRONA

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.