Vad var det jag sa!!!!!!

Foto:Ola Johansson

Var på debatt idag på Ersboda med Tamara Spiric från Vänsterpartiet . Debatten handlade om ungdomar; såg att jag fick mig en liten känga av Tamara på hennes blogg. Men som jag nämnde häromdagen i min blogg, så verkar det vara viktigare att tala om andras politik än sin egen. Det känns oerhört tråkigt när politiker inte kan prata om vad dom vill igentligen, utan koncentrerar sig på att försöka trycka dit andra istället. Konstigt att man inte får ha erfarenhet av att ha jobbat med ungdomar, det är ju av verkligheten man lär sig som politikereller???  Vi politiker ska ju företräda medborgarna eller????

En kommentar

  1. Nicke Grahn

    Du har så rätt, Peder! Tänk om fler kunde prata om vad de själva vill göra i stället för att klanka ner på andra. Lyssnade idag på ett gäng SSU:are som verkade ha ätit något olämpligt, för de stod och öste ur sig eländesbeskrivningar av sina motståndare, men utan några egna idéer själva.

    Men jag tror att de positiva krafterna segrar. På lång sikt vinner de som pratar med värme om sina hjärtefrågor och respekterar sina motståndare. Keep up the good work!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.