Idrotten Engagerar!

Söndagen innehöll besök på tre olika idrottsevenemang, Första matchen var KFUM UMEÅ mot LF Future i Baskettan, tyvärr förlust för KFUM trots bra spel. Andra matchen var Umeås nya basketlag Udominate mot Solna i damligan tyvärr även där förlust. Men det känns som om Udominate har något bra på gång och att i år kommer man gå till slutspel. Och i slutspelet kan allt hända!!

Den tredje matchen på agendan var innebandymatchen Dalen mot Warberg i Svenska Superligan och äntligen blev det en seger. Blev imponerad över Dalens seger med så klara siffror som 6-2, kanske det är dags för det efterlängtade guldet. Det är tidigt på säsongen, men det känns lovande!

Det som jag tänkte mest på under dagen var att idrotten Umeå engagerar så otroligt många. Allt från spelare,tränare ledare, funktionärer,styrelsemedlemmar till publik.

Umeå är en fantastisk idrottsstad som har otroligt engagerade människor som lägger ned så otroligt mycket tid på sina lag.

Det enda negativa i helgen var Tegs SK förlust borta mot Robertsfors i kvalet till div 2 i fotboll. Men nästa helg återställs ordningen när Teg vinner hemma och säkrar platsen i div 2 nästa säsong,

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.