Vilket skämt

Jag har följt med i media det som har hänt Norska Marte Deborah Dalelv, 24, som dömdes till fängelse i Dubai efter att hon våldtogs av en kollega. Hon dömdes till 16 månader i fängelse för att ha haft sex utanför äktenskapet, druckit alkohol och för att ha ljugit om våldtäkten.

Nu har hon lyckligtvis blivit benådad och får resa hem till Norge. Det jag vet har jag läst i media, men är det som det står där, är det rent för jävligt. Att först bli våldtagen och sen inte trodd. Sen blir hon dessutom fängslad och får dessutom sparken av hennes arbetsgivare för olämpligt uppträdande. Att företaget är Svenskgrundade inredningsjätten The One total Home Experience och att nuvarande VD och grundare är Svensk, gör saken inte bättre. Nu har den Svenske VD inte valt att kommentera det som hänt och det är bara att hoppas, att han inser att han har gjort bort sig totalt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.