Dags att komma igång!

Nu är det slut på semester och det är dags att komma igång igen. Veckan har börjat med att packa upp mitt kontor som nu kommer att vara i Sadelmakeriet på stadshusområdet där Umeå fritid var förut. Idag har jag även varit på Nolia och sett till att Folkpartiets Friggebod kommit på rätt plats. Jag kommer själv att närvara under Nolia, förutom de dagar jag har möten inbokade. Fredagen den 9/8 kommer jag även tillsammans med de andra gruppledarna från Alliansen i Umeå kommun, att närvara på Nolia hela dagen.

Nu på lördag börjar Nolia och vi från Folkpartiet kommer att ha vår friggebod på plats.  Vi kommer att finnas i monter U-5007 i anslutning till Dragonskolan. Under Nolia kommer det att närvara Folkpartister från hela länet.

Öppettiderna för Nolia är lördag 3 augusti – söndag 11 augusti 10.00 – 17.00 och under onsdagen den 7 augusti kommer det vara kvällsöppet till kl 20.00.

 

Snart är Folkpartiets stuga på plats på Nolia!

IMG_0851

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.