Reflektioner

I dagens blogg blir det lite allmänna reflektioner. Först måste säga att jag blev överraskad över vänsterns utspel om, att man vill vänta med att bygga ett badhus i Umeå. Tidigare har man gjort ett utspel om att man kan tänka sig att skjuta upp kvinnohistoriskt museum. Det kommer att bli en oerhört intressant tid tills budgetbeslutet tas och att vänstern och socialdemokraterna kommer att komma överens när beslutet tas i oktober känns inte troligt.

Om man ser till sportens värld, så gillar jag UIKs drömmar om att värva Ramonna Bachmann. Det är bara hoppas att man får de ekonomiska musklerna för att genomföra en värvning. Som basket fantast är jag oerhört glad över damlaget Udominate satsning och det är bara hoppas att den håller. Att Northland spelaren Frida Aili valde Norrköping istället för Udominate kommer nog att inte spela så stor roll. KFUM Umeås herrar har också ett intressant lag och har ambitioner med att nå basketligan.  Men jag tror att det kommer att bli svårt de närmsta åren. UFC seger mot IFK Luleå var imponerande och jag hoppas att man kommer tillbaka till superettan inom en snar framtid. (Allsvenskan skulle vara en dröm) Umeå fotbollen behöver verkligen ett herrlag i super ettan och kvaliten på spelarna i Umeå är bra.

Om man ser till mitt favoritlag Teg så vann A-laget i hockey mot Övik och man fick hålla nollan. Teg har ett bra lag på pappret, men det är på isen det ska bevisas. A-laget i fotboll gör en bra säsong och leder serien. Man har problem med skador i truppen och man har gjort några intressanta värvningar på slutet. Det ser mycket lovande ut inför slutspurten och det som är mest glädjande är att man spelar en bra anfallsglad fotboll som ger utdelning

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.